Wilt u een barbecue of een dagje uit voor ouderen organiseren? Of wilt u een duofiets of de aankleding van een gemeenschappelijke ruimte aankopen en mist u daarvoor de financiële middelen? Kom dan in actie en meld u aan voor deelname aan het Premieplan!

Het Premieplan helpt zorginstellingen en vrijwilligersorganisaties kleinschalige activiteiten en projecten voor kwetsbare ouderen uit te voeren. Als u een geldinzamelactie houdt, zoals een rommelmarkt bijvoorbeeld, verdubbelen wij uw netto-opbrengst (tot het bedrag van maximaal € 2.000,-).

 

Tijdens onze OIJ65+ loterij zullen er loten verkocht worden waarvan door het premieplan de netto-opbrengst verdubbeld zal gaan worden(tot een max bedrag van €2.000,-)! Dus steun ons door loten te kopen en wie weet maakt u kans op enorm leuke prijzen!

 

Over Premieplan
Het Premieplan is een initiatief van Nationaal Ouderenfonds, Stichting RCOAK en Fonds Sluyterman van Loo.
Voor meer info: www.ouderenfonds.nl/premieplan

 

Het Nationaal Ouderenfonds
Het Ouderenfonds steunt kwetsbare ouderen in Nederland met concrete diensten en activiteiten. Voorbeelden hiervan zijn de BoodschappenPlusBus, de Zilverlijn, de OuderenOmbudsman (0800 – 1325, gratis), kerstdiners en stranduitjes. Alles is hierbij gericht op het stimuleren van sociale contacten en zelfredzaamheid van ouderen om zo eenzaamheid te bestrijden.