De organisatie wordt gedaan door de volgende mensen:

Jos van Aalst, Cintha Peters, Jelle Hoogeveen, Leo Krul, Theo Overgoor, Ton Schreur, Dave van de Schuur & Guido Plettenberg.

azora
Azora Debbeshoek

Wie zich thuis voelt in Ulft, zal zich ook thuis voelen in verzorgings- en verpleeghuis Debbeshoek. Midden in Ulft, op loopafstand van de winkels. Voor het vertrouwde praatje met de oudere generaties Ulftenaren hoeft u zelfs de deur niet uit. Want Debbeshoek is al sinds jaar en dag het zorgcentrum voor de mensen in deze regio. Een plek met een vertrouwde sfeer, medewerkers en vrijwilligers die vaak uit de buurt komen, en professionele zorg waarvan u het middelpunt bent. We willen dat u zich prettig voelt en dat u meer dan 100 procent tevreden bent. Daar doen we dan ook alles aan.

Azora Debbeshoek

 

eendracht
Eendracht Ulft

In 1920 werd schutterij “De Eendracht” opgericht, voortkomend uit de Compagnie, met als hoofddoel het organiseren van de kermis in Oer.
In de loop der jaren is dat steeds een belangrijk onderdeel van haar activiteiten gebleven. Verder werd medewerking verleend aan feestelijkheden speciaal de kerkelijke en parochiële feesten, later kwam daar deelname aan concoursen, het brengen van een serenade bij jubilea, het ondersteunen van andere organisaties bij evenementen zoals Huntenpop, de Kolde Kermis en andere evenementen.

Eendracht Ulft